torsdag 9 januari 2014

bestickburk?

bestickburk eller kruka för köksredskap

Nu är det slut på alla julutställningar, alstren har jag samlat ihop och tagit hem. Kvar är bara att hämta det som varit på Slöjdarnas hus i Vännäs. Det ska jag göra på söndag. Hoppas bara att det är lite kvar att hämta igen... ;)

Ska försöka jobba lite i verkstaden också, behöver göra lite nya saker. Bland annat fler "bestickburkar", eller kruka för köksredskap - vet faktiskt inte riktigt vad de kallas! Har du ett bra namn så kom gärna med förslag!

I eftermiddags var vi förbi på några färgaffärer och lånade hem tapetkataloger. Vi har kvar att renovera kök och vardagsrum - och det börjar klia i fingrarna nu... så förhoppningsvis hinner vi göra en del klart innan sommaren kommer och husflyttandet börjar på allvar :)

Vi måste förresten åka och kolla till timmerhuset i helgen. Det har ju varit så mycket stormande här i vinter och vi vill kolla om taket sitter kvar.  När vi tog ner skorstenen satte vi ju bara fast en plåtbit över hålet, och vi vill kolla att den sitter kvar. Det skulle vara oerhört tråkigt med fuktskada när det inte funnits någon innan.

Nu ska jag titta på tapeter! Kram / Birgitta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar