söndag 21 april 2013

grönt ÄR skönt...

grön gardin och shabby-chic hylla med keramik

Jag har länge - ända sen den här tiden förra året - haft en konstig längtan efter grönt i vardagsrummet. Den här kudden har jag haft som inspiration (ser i och för sig mer gul ut, men den är knallgrön). Men ack vad svårt att hitta något grönt, enfärgat tyg. Efter mycket letade hittade jag EN längd på Indiska. Den skulle vara 130 bred, alltså perfekt för att kunna dela i två panellängder!

grön gardin och shabby-chic hylla med keramik


Glad i hågen gick jag hem, sprättade bort upphängning, lappar och fållar. När jag skulle klippa den i två bitar upptäcker jag att den är alldeles för smal... felmärkt! Den räcker bara till två paneler om de är betydligt smalare... Jaha. Då får jag väl dela upphängningsfästet istället ;)

Nu sitter de där, och jag är så glad för det gröna! Har kompletterat med ljuslyktor i samma färg. Nu är det bara det gröna på utsidan som fattas. Men det är på gång!

Skön vår på er!

ps. mitt månadslånga uppehåll beror på ett måndagsexemplar av vår nya dator... fel på tangentbordet så backtangenten fungerade inte. Nu är det utbytt, och jag hoppas datorn fungerar nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar