söndag 8 december 2013

julgran med allt... utom glitter

julgran med allt

 Nu har granen äntligen fått komma in från kylan efter hängandet på altanen. Ett nytt sågsnitt fick den och vatten. Nu gäller det bara att verkligen komma ihåg att fylla på vatten. Speciellt nu i början dricker den mycket.

"Less is more" brukar man ju säga... fast inte när det gäller vår julgran ;)

Ett tag hade jag olika teman på julgranarna, snyggt det med, men nu kör jag allt... det vill säga allt julpynt vi har till granen får samsas om grenarna. Tillsammans med många julbelysningar. Nytillskottet i år en julbelysning från IKEA. En "gardin" med stjärnor som jag först hade tänkt skulle hänga på väggen, men där fick den inte vara ifred för våra små barn. Så då fick det bli i granen. Där gör den verkligen susen!

julgran med allt
 
Det som fattas är glittret. Sån´t där man "strör ut" brukar jag ha. Vi har en liten mus som bor i vårt förråd - knaprar glatt i sig det vi lagt på fällan - men klarar sig galant undan. Den har gått på upptäcktsfärd i våra kartonger som vi förvarar där ute. Så även i julgranskartongen... och tydligen tyckt att påsen med glitter var ett synnerligen skönt ställe att ligga på. För där var fullt med musbajs... i soporna med det. Nytt får det bli. Tips på hur musen fastnar i fällan får du gärna komma med!
 
Ha en skön andra advent, kram/ Birgitta
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar