onsdag 26 juni 2013

målad pallkrage med jordgubbar


Har så många påbörjade projekt just nu att jag känner jag inte hinner med allt som jag skulle vilja. Nu har i alla fall pallkragarna blivit målade - med lite hjälp ;)

Har planterat olika sorters jordgubbar i den stora kragen, olika sorter som ska mogna olika tider, så nu hoppas jag vi får mååånga goda jordgubbar. Kanske inte första året, som de sa på Hanskogs där jag köpte plantorna, men nästa år kanske. Eller som Hjärtegullet sa när vi körde hem med våra plantor: "Vi (=hon och lillasyster) får äta jordgubbar i år. Du får nästa år..."

Håller på och funderar på någon sorts fågelskrämma som kan hålla undan alla hungriga fåglar från våra stackars första bär. Har hört att CD-skivor ska vara effektiva - men inte så vackra kanske... Får återkomma med det.

I de två små kragarna ska det bli bland annat morötter - men har inte satt några frön än så vi får se om det hinner bli något i år. Hjärtegullets pumpor ska i alla fall ner. De håller på och växer sig ur sina krukor där de frodas och mår fint.

Ha det skönt i sommarvärmen! Kram/ Big

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar